Catalan Afrikaans Basque Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish Dutch English French Galician German Greek Irish Italian Japanese Portuguese Russian Spanish

News 10 Marmor Maris

 News 10 Marmor Maris 

 IMG 3281 IMG 3279 

 

 

 

 

Ja fa deu dies que Quorum Llibres han editat Marmor Maris. Ja el podeu trobar a qualsevol llibreria. Si no el tenen en aquell moment, en pocs dies el rebran de la distribuidora; el podeu encarregar.

     Entre els anys 1270 i 1281, Jaume I i Pere el Gran es troben enfrontats amb el papat i els reis francs pels drets hereditaris de Constança, la muller del rei Pere, sobre Sicília 

  

     Mentrestant, a Vilanova, l’Arnau, que és aprenent de mestre d’aixa, s’enfronta amb en Folc, fill del senyor de Ribes, pel desig d’una mateixa dona. L’obra s’endinsa en els conflictes humans al voltant del poder i teixeix una trama en què els personatges reaccionen a situacions d’injustícia, a les febleses de caràcter i a les implicacions en les relacions personals.

    Les intrigues d’abast global sobre el papat i les tensions internacionals avancen paral·leles a l’acció principal fins que entrecreuen camins. Sempre amb el Mediterrani com a eix vertebrador, el punt culminant de la història té lloc a la costa, al davant del mar.