News 10 Marmor Maris 

 IMG 3281 IMG 3279 

 

Ja fa deu dies que Quorum Llibres han editat Marmor Maris. Ja el podeu trobar a qualsevol llibreria. Si no el tenen en aquell moment, en pocs dies el rebran de la distribuidora; el podeu encarregar.

     Entre els anys 1270 i 1281, Jaume I i Pere el Gran es troben enfrontats amb el papat i els reis francs pels drets hereditaris de Constança, la muller del rei Pere, sobre Sicília 

  

     Mentrestant, a Vilanova, l’Arnau, que és aprenent de mestre d’aixa, s’enfronta amb en Folc, fill del senyor de Ribes, pel desig d’una mateixa dona. L’obra s’endinsa en els conflictes humans al voltant del poder i teixeix una trama en què els personatges reaccionen a situacions d’injustícia, a les febleses de caràcter i a les implicacions en les relacions personals.

    Les intrigues d’abast global sobre el papat i les tensions internacionals avancen paral·leles a l’acció principal fins que entrecreuen camins. Sempre amb el Mediterrani com a eix vertebrador, el punt culminant de la història té lloc a la costa, al davant del mar.